Whatevs.

Mandag och Rille gar pa jobb, alla ni andra med forhoppningsvis, men framforallt Rille.
Har ar det forsta dagen som det ar lite skryttigt vader sa bortsett fran en snabbis igar sa sitter vi nu for forsta gangen och unnar oss lite internettid.
Dygnsrytmen borjar ordna upp sig och vi har det jakligt fint.
Nyar i Sydney kan vara det sjukaste nagonsin, inledde med att vi kastat med oss ett gang pils som vi hade tankt ta med oss till bron for att sla oss ner och mysa framfor det spektakulara fyrverkeriet, men vakterna hade ingen lust att slappa in oss, sa eftersom vi var ute i god tid tog vi var kasse och slog oss ned pa en parkbank med vy over staden. Efter en par timmar pa banken och efter att ha stott pa en del riktigt karaktarer sa begav vi oss ner mot bron dar 1,5 miljoner pers hade klungat ihop sig for att se fyrverkerierna som de lagt ner na makalost med pengar pa, och  mitt i groten stod vi och fick med oss hela kalaset, galet folk overallt och na helt makalost fyrverkeri, hoppas Nisse skotte sig dar hemma med! Jakligt svart att fanga pa bild men det sitter pa nathinnan och for er andra gar det sakert att hitta nagon svettig video pa Youtube.
Helt okej start pa det nya aret!
Lordagen agnade vi at att ta igen oss pa varat harliga rum dar vi kanner som hemma efter 5 natter, dar vi proppade i oss massa skit och lyckades pilla ihop ett 1000-bitarspussel och hade det gott helt enkelt. 
Igar var vi till den legendariska stranden Bondi Beach, hookade upp med nagra bakanta till Martin, lacker sand, lackert folk, forsta doppet i havet och vi summerar det med att det var en jakligt bra dag!

 2010! Nu ska jag gora ett forsok att veva upp lite bilder!























Kommentarer
Postat av: Corky Buchek

Görs hörs

2011-01-03 @ 16:45:55
Postat av: Mats o Isabell

Skönt att se att Ni har det gött.

Hoppas Ni kan fortsätta att njuta trots översvämmningarna i norr. Anar att Ni får problem att ta er till Stora Barriärrevet. Men Ni har ju gott om tid :-) Kram

2011-01-03 @ 19:01:07
Postat av: Lökis

Haha! Det låter underbart! Sådär så man får kill i magen. Fortsätt ha roligt (såklart ni kommer)!

2011-01-03 @ 23:45:14
Postat av: Dylan37

Underbart ni verkar ha det, man är ju skapligt avis men samtidigt glädjer det mig! Sköt om er nu och forsätt vara duktig på att uppdatera oss!



Mvh "Båtsman"

2011-01-05 @ 12:58:55
Postat av: Rille

36 - 17 blev snabbt till 35 - 16 i fredags. Snart kommer jag och då hoppas jag ni är törstiga.

2011-01-08 @ 20:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0